https://www.serial-kombi.com/
Hier hebben ze diverse Westfalia reproductieonderdelen, waaronder de muggenhorren voor de louvreramen voor een goede prijs.  

https://www.serial-kombi.com/en-GB/bay-window-westfalia-/-interior-equipment-seats-and-curtains-aluminium-mosquito-net-for-louvered-jalousie-window-delivered-with-two-mounting-clips-westfalia-8/1967-7/1979-n317618

https://www.vwbusshop.de/
Algemene t2 onderdelen+ westfalia onderdelen.

NLA parts (not longer avialable vw parts)
https://nlavw.com/
Engelse site voor Westfalia onderdelen, niet heel interesant meer door de BTW en invoerkosten, maar soms zijn onderdelen nergens anders meer te vinden.

69parts
https://www.69parts.com/shop/
Hele lage prijzen.


Site (groothandel)
https://www.bbt4vw.com/nl/catalogus/


https://www.paruzzi.com
https://www.scarab.be
https://www.bbt4vw.com/nl/

Route53
https://www.route-53.com/


Autodoc voor gewone automaterialen (homokineten, bougies, lampen e.d.)
https://www.autodoc.nl/

Tijdens onze trip naar Frankrijk bleek dat de originele Berlin koelkast de huishoud accu snel leeg trok, na twee uur rijden was de accu al leeg. Eenmaal thuis onderzoek gedaan naar een beter alternatief en uitgekomen op de Webasto GE20. Deze heb ik aangeschaft en ingebouwd en omdat ik toch bezig was de complete stroomvoorziening vanaf de huishoud accu aangepast:

- zekering kast aangebracht

- beide accu's voorzien van een 100A zekering

- Radio en USB lader op de huishoud accu aangesloten

 

Zoals altijd, wat begint als een kleine klus eindigt met een berg werk. Eerst alle kasten eruit om uiteindelijk de koelkast te kunnen demonteren.

Het eindresultaat, best tevreden over!

 

 

 

 

De deurpanelen van Daisy zagen er in eerste instantie nog best goed uit maar na een goede inspectie toch besloten voor nieuwe te gaan. Gelijk ook maar de speakers vervangen en de plastic folie aan de binnenzijde bleek ook niet goed gemonteerd waardoor het deurpaneel waterschade had opgelopen.

 

 

De bekleding en de vulling van de bank, het bovenbed en de voorstoelen is echt aan vervanging toe. Alles eruit gehaald en bij Reprowesty nieuwe hoezen besteld die hopelijk snel geleverd wordensmile.

 

Om Daisy naar de stalling te kunnen brengen heb ik een tijdelijke stoel gemaakt, best tevreden over!

 

 

Alhoewel Daisy er al heel goed uitziet gaan we haar nog mooier maken.

 

Trekhaak
Natuurlijk gaan de fietsen mee op vakantie en daarvoor moet er een trekhaak worden gemonteerd.

Deurpanelen
De deurpanelen zagen er nog best goed uit maar bij een nadere inspectie bleek vocht zijn werk te hebben gedaan, de panelen waren aan de onderkant helemaal nat en deels vergaan. Gelukkig met een paar klikken via internet nieuwe kunnen bestellen.

Bekleding
De bekleding van de voorstoelen, de bank en het matras zijn echt aan vervanging toe, helemaal verkleurd en op sommige plekken beschadigd. Gelukkig is alles in originele stof nog te koop en ziet Daisy er straks weer als nieuw uit!

Volkswagen Panoramabus Motorruimte matras hoes 1280 mm breed bruin met beige  geruit nummer 29183 / 231070233C

 

Nadat we vrijdag Daisy hebben opgehaald zijn we het weekend aan de slag gegaan met schoonmaken. Alle gordijntjes eruit gehaald en in de wasmachine gedaan, heerlijk dat ze weer lekker fris ruiken.

De hoezen van het bovenbed zijn nog in prima staat dus hebben we besloten deze niet te vervangen maar in de wasmachine te gooien. Het schuimrubber wordt wel vervangen zodat we weer op een heerlijk fris bedje kunnen slapen.